Brezplačen
7-dnevni 5-minutni program

Želite več podobnih vsebin? Vpišite svoje podatke in prejeli boste brezplačen 7-dnevni 5-minutni program, ki vam bo povrnil veselje do gibanja.
Ob oddaji osebnih podatkov soglašate z Izjavo o varstvu podatkov (link do izjave).

Izrecno potrjujem, da sem seznanjen s pogoji in nameni obdelave osebnih podatkov za pošiljanje elektronske pošte s koristnimi vsebinami in spletno oglaševanje.

Kaj boste dobili?

7 sklopov vaj, ki bodo v 5 minutah pokrili:
01
Vaje za gibljivost
Večja gibljivost vam bo omogočila lažje gibanje in izvedbo vaj pri športih, olajšala pa bo tudi povsem vsakodnevna opravila.
02
Vaje za krepitev
Okrepljene mišice in sklepi omogočajo lažje in lahkotnejše gibanje.
03
Vaje za raztezanje
Raztezanje bi moralo biti del vašega vsakdana, saj pomembno prispeva k boljši gibljivosti, sprošča mišice in preprečuje poškodbe.

Podrobneje
o 7-dnevnem
programu

Za vas smo pripravili brezplačen 7-dnevni program, ki vam bo v petih minutah na dan brez dvoma povrnil veselje do gibanja. Gre za preproste vaje, ki jih lahko izvajate sami doma in bodo pripomogle k boljši gibljivosti in krepitvi mišic ter sklepov.

Vaje so razdeljene na 3 sklope: vaje za gibljivost, krepilne in raztezne vaje. Vsak sklop vsebuje vaje, ki naslavljajo različne vire bolečin – bodisi gre za križ, vrat, kolena, mišice ali artritis. Vsak dan boste prejeli 5-minutni program, ki bo vseboval vaje iz vseh treh sklopov.

Naj vam bolečina ne prepreči gibanja!

Želim program