Brezplačen
7-dnevni program

Želiš več podobnih vsebin? Vpiši svoje podatke in prejel/-a boš brezplačen 7-dnevni program, ki ti bo v 5 minutah na dan olajšal bolečine in ti povrnil veselje do gibanja.
Ob oddaji osebnih podatkov soglašaš z Izjavo o varstvu podatkov (link do izjave).

Izrecno potrjujem, da sem seznanjen s pogoji in nameni obdelave osebnih podatkov za pošiljanje elektronske pošte s koristnimi vsebinami in spletno oglaševanje.

Kaj prejmeš?

7 sklopov vaj, ki bodo v 5 minutah zajeli:
01
Vaje za gibljivost
Večja gibljivost ti bo omogočila lažje gibanje in izvedbo športnih aktivnosti, olajšala pa ti bo tudi povsem vsakodnevna opravila.
02
Vaje za krepitev
Okrepljene mišice in sklepi ti omogočijo lažje in lahkotnejše gibanje.
03
Vaje za raztezanje
Raztezanje bi moralo biti del tvojega vsakdana, saj pomembno prispeva k boljši gibljivosti, sprošča mišice in preprečuje poškodbe.

Podrobneje
o 7-dnevnem
programu

Zate smo pripravili brezplačen 7-dnevni program, ki ti bo v petih minutah na dan brez dvoma povrnil veselje do gibanja. Gre za preproste vaje, ki jih lahko izvajaš doma. Pomagale ti bodo do boljše gibljivosti in krepitve mišic ter sklepov.

Vaje so razdeljene na 3 sklope: vaje za gibljivost, krepilne in raztezne vaje. Vsak sklop vsebuje vaje, ki naslavljajo različne vire bolečin – bodisi gre za križ, vrat, kolena, mišice ali artritis. Vsak dan prejmeš 5-minutni program, ki bo vseboval vaje iz vseh treh sklopov.

Naj ti bolečina ne prepreči gibanja!

Želim program